Kedves Látogató!

Kedves Látogató!
Szeretettel várjuk Önt kellemes környezetünkbe egy csésze kávéra, vagy akár egy pihentető délutáni programra, messze a város zajától, a mindennapok zűrzavarától.
A Fészek Kávézó hagyományos székely hangulata és nyugodt környezete gondoskodik arról, hogy a hozzánk betérő helyi, vagy átutazóban lévő vendég ahelyett, hogy gyorsan felhajtaná kávéját, kedvére kortyolgatva megpihenjen. A múzeumban a madéfalvi veszedelem történetét egy állandó kiállítás keretében mutatjuk be. Amennyiben a múzeum anyagát szeretné megtekinteni kérjük hívja előzetesen a +4 0743 992 806-os telefonszámot, hétköznapokon 8-16 óra között.

Családbarát fejlesztések a Fészek Kávézóban és a Fűzfa Panzióban

Tompos Dalma egyéni vállalkozó a madéfalvi Fészek Kávézó és Fűzfa panzió működtetője.
A vállalkozás 2018-ban pályázat útján 4.451.438 forintot nyert a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt-től a vállalkozás családbarát és általános fejlesztésére.

Mük szeretünk itt élni - Kiállítás a csángók életjéről

Újabb kiállítást mutat be a madéfalvi Fészek Tájház, a hétvégén megrendezésre kerülő VI. Madéfalvi Hagymafesztivál keretében. A „Mük szeretünk itt élni” c. kiállítás Ádám Gyula csíkszeredai fotóművész alkotásain keresztül, a csángók életét hozza közelebb az érdeklődőkhöz.
Megnyitó: 2014. szeptember 13, szombat,12 órai kezdettel
Mindenkit szeretettel várunk!

Évezredes motívumok a népi díszítőművészetben

A bonyhádi Völgységi Múzeum és a madéfalvi Fészek Tájház közreműködésével a bukovinai székelyek díszítőművészetét és gyimesi írott tojásokat bemutató kiállítás nyílik. A kiállítást megnyitja Sógor Csaba európai parlamenti képviselő és Ferencz Angéla a Kulturális Központ igazgatója. Galaczi Hajnal tanítónéni gyimesi nótákat énekel.

Helyszín: Fészek Tájház (Madéfalva 45., a Siculicidium emlékoszlop szomszédságában)

Időpont: 2014. április 12., szombat, 16 óra

Szeretettel várjuk!

Kiállítás a Fészek Tájházban

A madéfalvi Fészek Tájházban január 20-ig, naponta 12:00-18:00 óra közötti nyitvatartási programmal megtekinthető az "Emelt fővel"- Bukovinai székelyek Magyarországon 1941-2011 című vándorkiállítás és a Siculicidium emlékműről szóló történeti tárlat.
A Sógor Csaba európai parlamenti képviselő közreműködésével létrejött kiállítás január 25-től a csíkszeredai Csíki Székely Múzeumban is látogatható lesz.

Oldalak