Családbarát fejlesztések a Fészek Kávézóban és a Fűzfa Panzióban

Tompos Dalma egyéni vállalkozó a madéfalvi Fészek Kávézó és Fűzfa panzió működtetője.
A vállalkozás 2018-ban pályázat útján 4.451.438 forintot nyert a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt-től a vállalkozás családbarát és általános fejlesztésére.

A támogatásból a Fészek tájház és kávézó udvarára komplex fa játszó házikó, kinti fedett hinta, pingpong asztal, trambulin, kis székek és asztalka került beszerzésre családbarát fejlesztésként, általános fejlesztésként pedig karaoke gép, fényképezőgép objektívekkel, virágtartó ládák, bárszékek, fa szemetesek, sütihűtő vitrin, hangtechnika, tévé, darts, mikrohullámú sütő, fűnyíró, laptop, nyomtató, társasjátékok, szendvicssütő, ventilátor és bulifény került beszerzésre.

A Fűzfa panzióhoz családbarát tevékenység támogatására trambulin, általános fejlesztésként pedig dézsa és rendezvénysátor került megvásárlásra.

A támogatás nagyban hozzá járul a fiatal vállalkozás fellendüléséhez, a kávézó szolgáltatásainak illetve kliens körének bővüléséhez, a kisgyerekektől a felnőttekig minden korcsoport számára kikapcsolódást nyújt, a nap különböző szakaszaiban: amíg a meleg napos időben a kisgyerekes anyukák, addig este a fiatalok , felnőttek találnak kedvükre való szórakozást.

A panzió, amely egy nagyon csendes zöldövezeti részen található, kiváló hely a családok számára. Ide is beszerzésre került egy trambulin a gyerekeknek, illetve egy fürdődézsa a megszálló vendégeknek. A rendezvénysátor pedig nagyobb kinti rendezvényeket tesz lehetővé, akár keresztelők vagy egyéb családi összejövetelek helyszíneként.

További fényképek itt találhatók: https://www.szekelyfeszek.ro/kavezo/content/csaladbarat-fejlesztesek-fes...